Shed House / Marcos Franchini + Nattalia Bom Conselho

first_img Houses Manufacturers: AutoDesk, FRANKE, Roca, Acor, Blojaf, CRS Esquadrias, Cremona Engenharia ltda, Deca, Kerkythea, Thermotelha, Trimble Photographs:  Jomar Bragança Manufacturers Brands with products used in this architecture project 2019 Architects: Marcos Franchini, Nattalia Bom Conselho Area Area of this architecture project “COPY” CopyAbout this officeMarcos FranchiniOfficeFollowNattalia Bom ConselhoOfficeFollowProductsSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesNova LimaBrazilPublished on May 08, 2020Cite: “Shed House / Marcos Franchini + Nattalia Bom Conselho” [Casa Galpão / Marcos Franchini + Nattalia Bom Conselho] 08 May 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogBathroom AccessorieshansgroheBath & Shower ThermostatsGlass3MGlass Finish – FASARA™ NaturalPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®WindowsVitrocsaSliding Window – Mosquito NetSinksBradley Corporation USASinks – Verge LVG-SeriesMetal PanelsTrimoQbiss One in Equinix Data CentreSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Q-ClassMetal PanelsLongboard®Aluminum Battens – Link & Lock – 4″Sports ApplicationsPunto DesignPunto Fit in Ekaterinburg Public SpaceWoodBlumer LehmannFree Form Structures for Wood ProjectsKnobsKarcher DesignDoor Knob K390 (50)TablesVitsœ621 Side TableMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Area:  315 m² Year Completion year of this architecture project “COPY” Shed House / Marcos Franchini + Nattalia Bom ConselhoSave this projectSaveShed House / Marcos Franchini + Nattalia Bom Conselho Brazil Projects Photographs Save this picture!© Jomar Bragança+ 41Curated by Matheus Pereira Share Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/939062/shed-house-marcos-franchini-plus-nattalia-bom-conselho Clipboard Shed House / Marcos Franchini + Nattalia Bom Conselho Lead Architects: Marcos Franchini, Nattalia Bom Conselho CopyHouses•Nova Lima, Brazil ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/939062/shed-house-marcos-franchini-plus-nattalia-bom-conselho Clipboard ArchDaily Design Team:Amanda Castilho, José Henrique Paiva, Thomáz MarcattoStructure:Cremona Engenharia ltda.Execution:AmansCity:Nova LimaCountry:BrazilMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Jomar BragançaRecommended ProductsResidential ApplicationsAccoyaAccoya® Wood in a Split-Level West Vancouver HomeMetallicsTECU®Copper Surface – Classic CoatedWindowsSolarluxSliding Window – CeroDoorsdormakabaEntrance Doors – Revolving Door 4000 SeriesText description provided by the architects. The house was designed for a young couple who requested the use of simple materials in a highly legible space so that the family’s identity would be reflected by the placement of objects and furniture and by their routine in the new home.Save this picture!© Jomar BragançaSave this picture!Exploded isometric projectionSave this picture!© Jomar BragançaFrom the sloped entrance of the property, one can see the two-story steel-framed building with its visible concrete block walls and wide glass panes. The roof, constructed in steel trusses, is covered with thermoacoustic tiles, emphasizing the use of prefabricated materials, together with the plumbing, lighting and electrical systems, and also the concrete floors and waterproofed concrete benches.Save this picture!© Jomar BragançaOn the first floor, a large veranda connects the external space with the living area of the building, integrating the kitchen, dining room, living room, restroom, and study, as well as the swimming pool, which is a concrete tank. Also on this floor, there is a laundry room at the rear of the building and an accessible guest suite.Save this picture!© Jomar BragançaSave this picture!SectionSave this picture!© Jomar BragançaA steel catwalk on the upper floor intersects the living room’s double-height and connects the two suites that are situated at both ends of the building. Northwards, one of the suites features a roofed balcony that creates a panoramic view of the landscape with its hills and mountains. The house is located in a nature preservation area of Nova Lima and the landscaping consists of its native vegetation.Save this picture!© Jomar BragançaProject gallerySee allShow lessSloth’s House / Nautilo Arquitetura & GerenciamentoSelected ProjectsAlice Milliat Gymnasium / Marjan Hessamfar & Joe Vérons architectes associésSelected Projects Sharelast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *